Profiel

Juwelier Monfrance is een familiebedrijf en is in 1937 opgericht door Jean en Anna Monfrance. Serve en Tiny Monfrance hebben in 1966 de zaak overgenomen en verder uitgebreid, na enige jaren is de winkel in 1983 gehuisvest in Winkelcentrum Brusselse Poort. In 2010 is het bedrijf overgenomen van vader op zoon door Edmond en Nancy Monfrance.

Merken 
Door een uitgebreide collectie horloges, sieraden en klokken onderscheiden wij ons als een laagdrempelige juwelier met een betaalbaar assortiment. Ontstaan door passie voor het juweliersvak hebben we met veel enthousiasme en zorg, een ruim en op elkaar afgestemd merkenpakket samengesteld.

Service 
In onze horloge- en goudsmidateliers, worden reparaties in eigen beheer uitgevoerd. Onderhoud van sieraden, horloges en klokken worden met zorg en tegen een betaalbare prijs gerepareerd.

Verkoopteam 
Ons ervaren verkoopteam staat voor u klaar. Met veel aandacht geven wij de klant een deskundig advies. Graag nodigen wij uit voor een bezoek aan onze winkel om onze uitgebreide collectie te bekijken. Wij heten u allen van harte welkom.